За твоята кола може да се вярва. Доста трудна е манипулацията на одометъра в ЕКУ-то при теб. Не е невъзможна, но е много трудно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Превъртени километражи......
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНа моето дизелче, тая процедура може ли да се направи...
---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:54 ----------
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеИзвинявам се за спама но от къде мога да я намера тази програма или е платена,искам да видя,аджеба на колко км са моите колициDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Добре де .... ако се смени компа на колата... те нали реалните треба да са някъде там да се помнят. Ако се подмини тази част? Незнам аз лично все си мисля, че дори и тея уж реалните са манипулирани. Но незнам, по разбиращите ще кажат... Значи тея 160к са реалните на моят... по педали седалки колани ключ си изглежда на толкова, не е като на някой милионник всичко леееш
145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата
Comment
-
-
Здравейте колеги тука мога да ви кажа че понеже ми се налага често да се занимавам с тези работи вариантите са 2 ,а именно даваш 30 евро и ти правят километража на колкото искаш ти ,но не и компа или даваш 100 евро и ги правят и двете това е за нормални коли, за бмв 7, мерцедес мл, х5 и някой модели ситроен е доста по скъпо.После почти всички коли имат 3 живота, а това са първия живот е когато е чисто нова и идва първия собственик той я купува нова кара я 3или4 години минава 120000 км и стига толкова колата е вече за генерално обслужване ангренаж,дискове и др. Тогава отива баровеца дава я там от кадето я е купил и взема пак нова или в друга фирма ,ако иска да смени марката .Тук първия живот свършва и почва втория а той е ,че дадената фирма има 1 кола на 3 или 4 години ,и около 120 000 150 000 км .Ако тази кола не е вече последен модел значи е пред последен и още има доста добра цена и е подходяща все още за вътрешния пазар тук точно за 1ви път и се свалят километрите обслужва се и се продава на друг италианец по беден който не може да си позволи ново .Колата се продава с някоя от многото за тези случай лъжи като че човека почти не я е карал имал е 2 коли тази я е купил за дъщеря си но тя не можла да свикне и сега я продава защото иска да и купи друга по малка или автоматик . Колата се прави на около 70 000 км и почва 2рия си живот ,който е до като стане на около 10 години или 250 000 км които реално са 320 000 тук свършва втория и почва третия живот . Третия живот е че тази кола бива продадена на трети италианец ,мароканец или друг които пак и сваля км. и я продава за износ и тази кола стига бг на 150 000 км. Новия фен я взима минава 70 000 км и казва че алфа не струва на 220 000 чупи мотор а те са 400 000 . Разликата е че 1вия път километрите се връщат грамотно за 100 или 150 евро ,а 2рия за 30 евро или без пари с един друг километраж от моргата .Има и трети вариант кадето казва колегата че компа дава по малко км. от таблото а това е ,преди 2 дена имах такъв случай ,че колата има проблеми с таблото и ти взимаш от моргата табло което е горе долу на тези км. и го слагаш така ,за да спестиш тези 100 или 150 евро или колата е на малко км. и има проблеми с компа и ти слагаш комп на 350 000 км. и пак не го корегираш, за да спестиш пари .По този начин реалните км. остават тайна за повечето коли .Аз в момента имам мерцедес Б200 цди 2007 година на 150 000 км колата е със свалена глава и има ръб на цилиндрите и то доста голям извода е че е на 350 000155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеЗдравейте колеги тука мога да ви кажа че понеже ми се налага често да се занимавам с тези работи вариантите са 2 ,а именно даваш 30 евро и ти правят километража на колкото искаш ти ,но не и компа или даваш 100 евро и ги правят и двете това е за нормални коли, за бмв 7, мерцедес мл, х5 и някой модели ситроен е доста по скъпо.После почти всички коли имат 3 живота, а това са първия живот е когато е чисто нова и идва първия собственик той я купува нова кара я 3или4 години минава 120000 км и стига толкова колата е вече за генерално обслужване ангренаж,дискове и др. Тогава отива баровеца дава я там от кадето я е купил и взема пак нова или в друга фирма ,ако иска да смени марката .Тук първия живот свършва и почва втория а той е ,че дадената фирма има 1 кола на 3 или 4 години ,и около 120 000 150 000 км .Ако тази кола не е вече последен модел значи е пред последен и още има доста добра цена и е подходяща все още за вътрешния пазар тук точно за 1ви път и се свалят километрите обслужва се и се продава на друг италианец по беден който не може да си позволи ново .Колата се продава с някоя от многото за тези случай лъжи като че човека почти не я е карал имал е 2 коли тази я е купил за дъщеря си но тя не можла да свикне и сега я продава защото иска да и купи друга по малка или автоматик . Колата се прави на около 70 000 км и почва 2рия си живот ,който е до като стане на около 10 години или 250 000 км които реално са 320 000 тук свършва втория и почва третия живот . Третия живот е че тази кола бива продадена на трети италианец ,мароканец или друг които пак и сваля км. и я продава за износ и тази кола стига бг на 150 000 км. Новия фен я взима минава 70 000 км и казва че алфа не струва на 220 000 чупи мотор а те са 400 000 . Разликата е че 1вия път километрите се връщат грамотно за 100 или 150 евро ,а 2рия за 30 евро или без пари с един друг километраж от моргата .Има и трети вариант кадето казва колегата че компа дава по малко км. от таблото а това е ,преди 2 дена имах такъв случай ,че колата има проблеми с таблото и ти взимаш от моргата табло което е горе долу на тези км. и го слагаш така ,за да спестиш тези 100 или 150 евро или колата е на малко км. и има проблеми с компа и ти слагаш комп на 350 000 км. и пак не го корегираш, за да спестиш пари .По този начин реалните км. остават тайна за повечето коли .Аз в момента имам мерцедес Б200 цди 2007 година на 150 000 км колата е със свалена глава и има ръб на цилиндрите и то доста голям извода е че е на 350 000Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМоже.
---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:54 ----------
Фрии версията ги показва. http://www.fiatecuscan.net
Comment
-
Не е проблема в програматаАко пробваш да се закачиш и с launch или с друга апаратура някой просто не си ги показват. Специално за колегата с бензинките дето пита програмата си показва точно и реално
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Здравейте,
по темата мога да споделя личният си опит с JTD. Когато Петко ми правеше ремапа, когато купих колата, километража и компютъра имаха разлика мисля около 200км. Тогава той ми обясни, че това е нормално и когато пипат километража, обикновенно на компа тази информация липсва. Не зная как точно го правят, но е факт, защото на колата на бояджията ми /която е същата 1,9/ е точно така.sigpic
Comment
-
При мен на EDC15C7 FiatEcuScan не изкарва никакви километри, нито на километраж, нито записани в еку-тоПо километраж я взех на 161 000км - 1001% върнати
156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
Cruizin' down the street in my one-fitty-six
Comment
-
Китайския кабел струва 36$, софтуера сигурно го има някъде.
Сменя се стойноста на таблото и в ЕКУто.
За дизелите говоря.
Интересно е, че на бравото ми когато са връщали километража са отрязали кабела от VSS датчика и ЕКУто показваше 0км, след като пуснах нов кабел, започна да отчита
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеКитайския кабел струва 36$, софтуера сигурно го има някъде.
Сменя се стойноста на таблото и в ЕКУто.
За дизелите говоря.
Интересно е, че на бравото ми когато са връщали километража са отрязали кабела от VSS датчика и ЕКУто показваше 0км, след като пуснах нов кабел, започна да отчита
Comment
Comment